Η ανάπτυξη, η υποστήριξη και η συντήρηση του δικτύου πωλήσεων με ασφάλεια και αξιοπιστία, αποτελεί βασικό στόχο της εταιρίας μας. Έχοντας ως κύριο μέλημα τη διαρκή ενίσχυση των συνεργατών και την αύξηση των κερδών τους, αντιπροσωπεύουμε κορυφαίους προμηθευτές και σας εφοδιάζουμε με προϊόντα – winners της αγοράς.

Το τμήμα πωλήσεων της STOGIANNOS Logistics προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες υποστήριξης, φροντίζοντας πάντα για τη δημιουργία και τη διατήρηση σταθερών και εύρυθμων σχέσεων με τους συνεργάτες. Με εξειδικευμένο προσωπικό, παρακολουθούμε την απόδοση και την αποτελεσματικότητα. Συμβουλεύουμε τους συνεργάτες μας και τους μεταφέρουμε την πολύτιμη τεχνογνωσία που διαθέτουμε λόγω της ευρείας διείσδυσης μας σε κάθε περιφέρεια και σε κάθε τοπική αγορά.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε στο σύστημα παρουσίασης, λήψης και αποστολής παραγγελίας (EASY SALES) σε πραγματικό χρόνο, συνδυαζόμενη με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, παρέχει άμεσες λύσεις που προάγουν το επαγγελματικό προφίλ και το κύρος των συνεργατών μας.

Επιπλέον, το τμήμα Customer Support της εταιρείας εξασφαλίζει την ομαλή συνεργασία, με συνεχή τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη.

sales-1

sales-2