χαλβας ολυμπος

Νέα συνεργασία STOGIANNOS με την “ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.”

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει, καθώς από σήμερα η STOGIANNOS Logistics αντιπροσωπεύει την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ», με διακριτικό τίτλο ΟΛΥΜΠΟΣ.

Με μακρά ιστορία που ξεκινάει από το 1949 και αιχμή του δόρατος τον Χαλβά, η Στη διάθεση των πελατών μας βρίσκεται μια μεγάλη γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα υψηλής ζήτησης, ειδικά την περίοδο της Σαρακοστής. παράγει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων με βάση το σουσάμι: ταχίνι, παστέλι και σησαμόσπορο αρτοποιίας, όπως και μια σειρά από μαρμελάδες φρούτων, λουκούμια, μέλι και γλυκόζη.

Παράλληλα, η «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» από το 1992 έχει εισέλθει και στην αγορά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων (ταχίνι, χαλβά και παστέλι) που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον εξωτερικό και έχουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα.

Επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα πωλήσεων της STOGIANNOS Logistics, ενημερωθείτε αναλυτικά για τους διαθέσιμους κωδικούς, εφοδιαστείτε άμεσα με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα υψηλής ζήτησης, ειδικά την περίοδο της Σαρακοστής.

Γνωρίστε καλύτερα την «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» με ένα κλικ ΕΔΩ.

Comments for this post are closed.